TUI Türkiye'den daha fazla turisti Yunanistan'a götürecek
Anasayfa TUI Türkiye'den daha fazla turisti Yunanistan'a götürecek

TUI Türkiye'den daha fazla turisti Yunanistan'a götürecek

Boeing 737- 8 tipi uçaklarından birine Antalya ismini veren ve 2022 sezonunda 1 milyonu Antalya'ya olmak üzere, Türkiye'ye 1,5 milyon turist getireceğini açıklayan TUI'nin Yunanistan hedefi Türkiye'nin iki katı.
 
Bir diğer uçağına Heraklion adını veren ve isim verme töreni düzenleyen TUI, bu yıl Yunanistan'a 3 milyondan fazla yolcu getirerek 2019'un üzerine çıkmayı planladığını açıkladı.
 
Yunanistan’a 40 bin uçuş yapacak
 
Turizmgüncel'de yer alan habere göre; TUI Fly Genel Müdürü Oliver Lackmann, grubun nisan ayı için Almanya'dan Girit, Rodos, Korfu, Kos ve Mora'ya 62 ek uçuş planladığını açıkladı. Şirketin bu yıl 19 Yunan havalimanına 40 bin uçuş yapacağını kaydeden Lackmann TUI'nin İngiltere, Belçika, Fransa, İskandinav ülkeleri ve Hollanda'dan da Yunanistan'daki destinasyonlara uçacağını açıkladı. Lackmann, bu yıl sadece Girit'e 9 bin iniş-kalkış yapacaklarını ifade etti.
 
Yunanistan'daki 24 destinasyonda 4 bin 500 otelle çalıştıklarını söyleyen Oliver Lackmann, ülkede TUI markaları (Robinson, TUI Magic Life, TUI Blue, TUI Suneo and TUI Kids Clubs) altında 40 otelin faaliyette olduğunu sözlerine ekledi.
 

6 Aralık 2022 Salı 10:12:10

İletişimclose

Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon işlemleri yapmak için 7/24 müşteri temsilcilerinize web sitemizdeki telefonlardan ulaşabilirsiniz.

6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit